Arbëri

Pacolli paralajmëron pezullimin e punimeve në hidrocentralin në Biti të Poshtme

Pacolli paralajmëron pezullimin e punimeve në hidrocentralin në Biti të Poshtme
 

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Avni Zogiani, bashkë me deputeten e LVV-së, Fitore Pacolli, kanë vizituar zonën ku po zhvillohen punimet për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lepenc në Biti të Poshtme.

Zv/ministri Zogiani, përmes një postimi në Facebook, tha se zëri i ekspertëve dhe i banorëve nuk është dëgjuar mjaftueshëm dhe projektet mund të kenë ndikim shumë më të madh socio-mjedisor se që është pretenduar në studimet e bëra nga konsulencat e njëanshme të angazhuara për këto projekte.