Arbëri

NEWBORN-i merr pamjen e re

NEWBORN-i merr pamjen e re
 

Monumenti i Pavarësisë së Kosovës, NEWBORN, ka marrë pamjen e re në përvjetorin e 12-të.

“Luftërat e pafundme sjellin shtypje, përdhunime dhe shpërfillje” është homazhi i sivjetmë që u kushtohet viktimave të abuzimit seksual gjatë konflikteve anembanë botës me synimin që të preket “një çështje e ndjeshme dhe e lënë gjatë dorës”.