Arbëri

Vetëvendosje dhe LDK-ja prishin koalicionin shkaku i zgjedhjes së kryekuvendarit nga PDK-ja

 

Pas dy vjetëve bashkëqeverisjeje me LDK-në, Vetëvendosje në Komunën e Prizrenit do të vazhdojë e vetme.

Shkas për prishjen e koalicionit në nivel lokal të këtyre dy partive është bërë pozita e kryesuesit të Kuvendit të Komunës, raporton KTV.