Arbëri

Njohësit e ekonomisë, reciprocitetin e shohin si hap pozitiv - AAK-ja fuqishëm kundër

Heqja e taksës së vendosur nga ish-kryeministri Ramush Haradinaj pritet të jetë një nga vendimet e para të kreut të ri të Qeverisë Albin Kurti.

Kurti taksën e vendosur për produktet serbe dhe boshnjake, në fund të vitit 2018, ka paralajmëruar se do ta zëvendësojë me reciprocitet, raporton KTV.