Arbëri

Haziri: VV-ja të udhëheqë qeverinë e LDK-ja Kuvendin për t’i dhënë fuqi koalicionit

 

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se ndarja e drejtë dhe e balancuar e pushtetit mes Vetëvendosjes dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, ku VV-ja do të udhëhiqte me Qeverinë e LDK-ja me Kuvendin, do t’i jepnin fuqi një koalicioni potencial mes dy partive.

Sipas tij, kjo ndarje do t’i jepte mirëbesim e shkathtësi për t’u përballur me situatën politike karshi faktorit ndërkombëtar.