Dashuri, befasi e udhëtimi nga Jaffa Champion Artikull i sponsorizuar

Dashuri, befasi e udhëtimi nga Jaffa Champion

24 January 2020 10:51

Për me e festu ditën e të dashuruarve më ndryshe, brendi i shijes botërore Jaffa Champion është duke përgatit një super kampanjë për ju, e cila do të jetë aktive për 14 ditë.

Të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë mundësin për me garu për 3 udhëtime fantastike, e mbi gjitha falas.

Por jo vetëm kaq, gjatë kampanjës do të keni mundësi të blini paketime të Jaffa Champions me një çmim promocional, e cila më pas do të ju shërbej edhe si dekor.

Për gjithçka rrini të kyçur.
Udhëtime dhe befasia tjera po ju presin...
Jaffa Champion, brendi i kënaqësisë!

(Artikull i sponsorizuar nga Jaffa)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme