Arbëri

Sot në “Express Intervistë” i ftuar Naser Gjonbalaj

 

Sot në “Express Intervistën” në Kohavision, i ftuar është Naser Gjonbalaj, nga Oda e Mjekëve të Kosovës.

Kuadri specialistik mjekësor, po vazhdon të ikë nga Kosova për të kërkuar punë dhe kushte më të mira në vende të ndryshme të botës.