Arbëri

Qorrolli: Vendimi i Themelores për rastin “Pronto”, legjitimon nepotizmin

 

Vendimi i Gjykatës Themelore të Prishtinës me të cilin 11 të akuzuar në aferën “Pronto”, lirohen nga akuza, për juristin Vigan Qorrolli, do të thotë legjitimim i nepotizmit.

“Gjykata Themelore e Prishtinës, do të vendoset në analet e jurisprudencës botërore, jo përmes zbatimit të këtij parimi universal të drejtësisë por, përmes legjitimimit të nepotizmit, kapjes së shtetit dhe vërtetimit me aktgjykim të një argumenti kolosal: në Kosovë qytetari i saj mund të hy në punë shteti vetëm me librezë partiake”, ka komentuar Qorrolli në profilin e tij në rrjetin social “Facebook”.