Arbëri

Kosova e ’19-s: Taksa dialog-prishëse

 

Dhjetëra zyrtarë evropianë zbarkuan në Prishtinë gjatë 2019-s, me synimin e zbutjes së qëndrimit të qeverisë Haradinaj për të hequr taksën ndaj prodhimeve të Serbisë dhe Bosnjë Hercegovinës, në mënyrë që Kosova dhe Serbia të rinisnin dialogun e ndërprerë, për shkak të taksës doganore.

Kryeministri Haradinaj nuk u zmbraps nga qëndrimi i tij për ta pezulluar taksën qoftë përkohësisht, qëndrim të cilin e mbajti deri në ditën e fundit të qeverisjes së tij.