Arbëri

Kosova e ’19-s: Skandalet diplomatike

 

Zyrtarë të qeverisë Haradinaj kanë shfrytëzuar madje edhe orët e fundit para shpërndarjes së Kuvendit për të marrë vendime.

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, pasi kishte punësuar dhe emëruar dhjetëra njerëz politikë brenda Ministrisë së Jashtme, edhe pasi ishte në largim, ka emëruar disa ambasadorë të karrierës.