Arbëri

Mësimdhënësit e të ’90-tave ankohen për gabime në përllogaritjen e pensioneve shtesë

 

Mësimdhënësi Nazmi Metolli, i cili tash e dy vjet është në pension, kishte pritur e përcjellë gjenerata të shumta të nxënësve.

Ai nuk hoqi dorë nga arsimi dhe nxënësit edhe në kohërat më të vështira, siç ishin vitet 1990-’99, duke punuar në sistem paralel, raporton KTV.