Arbëri

PSD-ja zgjedh Kryesinë e re

 

Partia Socialdemokrate ka zgjedhur nënkryetarët e rinj, sekretaren e përgjithshme dhe anëtarët e tjerë të Kryesisë, një javë pasi zgjodhi Dardan Molliqajn kryetar të subjektit.

Sipas njoftimit, në mbledhjen e Këshillit Drejtues të Partisë u caktuan 21 anëtarët e Kryesisë, me përfaqësim të barabartë gjinor.