Arbëri

Peter Stano dhe Ana Pisonero, zëdhënësit e rinj të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Komisioni Evropian. Foto: KE
 

Ish-zëdhënësi i ministrisë së Punëve dhe Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Peter Stano, do të jetë zëdhënësi i ri i Përfaqësuesit të ri të Lartë të BE-së, Josep Borrell, që do të merret me çështje si dialogu mes Kosovës e Serbisë, ndërsa Ana Pisonero do të jetë zëdhënësja e re për Fqinjësi dhe Zgjerim.

Kjo është konfirmuar për “European Western Balkans” nga Komisioni Evropian.