Arbëri

2 javë pas zgjedhjeve, MPJ-ja e pagoi 90 mijë dollarë avans kompaninë amerikane për lobim

Dy javë pas mbajtjes së zgjedhjeve që nxorën pushtet të ri dhe më shumë se 3 muaj pas dorëheqjes së qeverisë Haradinaj, nga llogaria e Ministrisë së Punëve të Jashtme, 90 mijë dollarë janë ndarë për një kompani amerikane, që del të jetë regjistruar tek gjatë këtij viti.

Ministri Behgjet Pacolli ka gjetur kompaninë Global Strategic Advisory Services, për ta ndihmuar në kontaktet me zyrtarë të Qeverisë dhe biznesmenë amerikanë, në kuadër të lobimit, raporton KTV.