Arbëri

Në Pejë dënohen tetë mashtrues me veteranë të UÇK-së, prokurorja tregon mënyrat e mashtrimit

 

Të ndarë nga rasti ku akuzohen Agim Çeku, Rrustem Berisha e të tjerët, Prokuroria dhe Gjykata në Pejë, së fundmi kanë ngritur dhjetëra aktakuza e kanë gjykuar raste të veteranëve të rrejshëm.

Disa prej të akuzuarve nga Prokuroria e Pejës, kanë pranuar fajësinë dhe më pas, ndaj tyre janë shqiptuar dënime kryesisht me burgim me kusht dhe me gjobë, raporton KTV.