Arbëri

Gjykata Speciale po heton për pagesa të avokatëve mbrojtës edhe Zyrën e Driton Lajçit

 

Driton Lajçi, staf politik, udhëheqës i Zyrës për ndihmë juridike për të akuzuarit potencial nga Specialja, në janar të këtij viti, kishte marrë pjesë gjatë marrjes në pyetje të Sami Lushtakut nga prokurorë të Prokurorisë së Specializuar.

Por, sipas avokatit të tij, Artan Qerkini, ai aty kishte qëndruar si përkthyes ndërmjet Lushtakut dhe avokatit Geoffrey Nice, raporton KTV.