Arbëri

Nxehtë edhe në dy ditët e ardhshme

Nxehtë edhe në dy ditët e ardhshme

Kosova do të vazhdojë të mbetet nën ndikimin e masave të ajrit me presion të lartë atmosferik.

Në këto kushte, në dy ditët në vazhdim, më 18 dhe 19 tetor, do të vijojë të mbajë mot kryesisht i ngjashëm.