Fëmijët në PFF ndihmojnë me dhurata bashkëmoshatarët e tyre

Fëmijët në PFF ndihmojnë me dhurata bashkëmoshatarët e tyre

12 October 2019 21:52

Një edicion i veçantë i PFF-së u shfaq të shtunën në KTV.

Fëmijët mësuan se si të përgatisin dhurata dhe sa është e rëndësishme t'u dhurojnë gjësende bazike bashkëmoshatarëve të tyre të cilët kanë më shumë nevojë, duke bërë kështu një gjest human.

Me shumë qejf ata i kanë përgatitur këto dhurata që i mundësoi KTV me bashkëpunëtorët e saj, e poashtu kanë shtuar gjëra personale në dhuratën e përgatitur, të cilën më pas ua kanë dorëzuar vetë bashkëmoshatarëve të tyre.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme