Arbëri

Cakaj në Tunizi, kërkon njohjen e Republikës së Kosovës

Cakaj në Tunizi, kërkon njohjen e Republikës së Kosovës

Në kuadër të pjesëmarrjes në Ministerialin e Forumit Rajonal të Unionit për Mesdheun, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, ka zhvilluar një takim me homologun e tij të Tunizisë, Khemaies Jhinaoui.

Për këtë njoftim ka dhënë detaje vet Cakaj përmes një shkrimi të publikuar në Facebook ku ndër të tjera ka shkruar se kanë kërkuar edhe njohjen e menjëhershme të Republikës së Kosovës në organizata ndërkombëtare.