Arbëri

Kocijançiç ripërsërit pozicionin e BE-së: Të hiqet taksa, të vazhdojë dialogu

Kocijançiç ripërsërit pozicionin e BE-së: Të hiqet taksa, të vazhdojë dialogu

Bashkimi Evropian bën thirrje për formimin e shpejtë të qeverisë pas zgjedhjeve në Kosovë dhe vazhdimin e dialogut Beograd-Prishtinë, si dhe heqjen e taksës ndaj mallrave serbe.

“Pozicionet e BE-së nuk kanë ndryshuar, taksa duhet të hiqet”, tha zëdhënësja e BE-së, Maja Kocijançiç.