Arbëri

MTI-ja i ndan 18 mijë euro ndërmarrjes që ka e bashkëpronar nipin e Limajt

Nga 10 ndërmarrje të vogla të cilat kishin fituar subvencione nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, para nga buxheti i shtetit ka marrë edhe një familjar i zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj.

Kjo ministri, e cila udhëhiqet nga bashkëpartiaku i Fatmir Limajt, Endrit Shala, vitin e kaluar, fonde në formë subvencioni i kishte dhënë edhe ndërmarrjes “Formon” SHPK, ku njëri nga bashkëpronarët e kësaj ndërmarrjeje është nipi i Fatmir Limajt, Arianit Zabërgja, raporton KTV.