Arbëri

“Adria Airways” anulon fluturimet sot e nesër

“Adria Airways” anulon fluturimet sot e nesër

Kompania ajrore “Adria Airways“ ka njoftuar të mërkurën pasdite se do të vazhdojë të suspendojë pjesën më të madhe të operimeve duke përfshirë ato për në/nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” gjatë ditës së enjte, 26 shtator dhe të premten, 27 shtator 2019, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Udhëtarët kosovarë të “AdriaAirways’’ nuk u njoftuan paraprakisht për anulimet e fluturimeve