Arbëri

FSK-ja pjesë e ushtrimit ndërkombëtar Saber Junction 19 në Gjermani

FSK-ja pjesë e ushtrimit ndërkombëtar Saber Junction 19 në Gjermani

Një kontingjent i Forcës së Sigurisë të Kosovës, i përbërë nga oficerë dhe nënoficerë, dy ekipe mjekësore dhe një ekip i Kompanisë për Operacione Civile (KOC), që nga 10-30 shtator po merr pjesë në ushtrimin fushor ndërkombëtar Saber Junction 19 në bazën amerikane Hohenfels në Gjermani.

Pjesëtarët e kontingjentit të FSK-së i janë bashkangjitur njësive amerikane, sipas misionit të tyre, duke operuar në detyrat e tyre specifike.