Arbëri

Ambasada e SHBA-së në Tiranë: Vendimi ndaj Saimir Tahirit demonstron rritjen e pavarësimit të gjyqësorit

Ambasada e SHBA-së në Tiranë: Vendimi ndaj Saimir Tahirit demonstron rritjen e pavarësimit të gjyqësorit

Ambasada e SHBA-së në Tiranë e konsideroi vendimin e një dite më parë të gjykatës për ish-ministrin Saimir Tahiri, si demonstrim të pavarësisë në rritje të gjyqësorit.

“Vendimi i djeshëm kundër ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri demonstron pavarësinë në rritje të gjyqësorit dhe fillimin e fundit të pandëshkueshmërisë për personat me lidhje të forta”, thotë ambasada e SHBA-së në Tiranë.