Arbëri

Klinika Emergjente dhe KFOR-i me ushtrim të përbashkët fushor

Klinika Emergjente dhe KFOR-i me ushtrim të përbashkët fushor

Klinika Emergjente e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, në kuadër të bashkëpunimit me KFOR, ka mbajtur ushtrim fushor për reagim në situata emergjente, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Gjatë ushtrimit është improvizuar një rast me lëndime në gjoks dhe krahë dhe është testuar reagimi i klinikës në raste të tilla, transmeton Koha.net.