Arbëri

Mjedisi, sfidë e përbashkët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Mjedisi, sfidë e përbashkët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi gjatë ditës së sotme është takuar me ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor nga Maqedonia e Veriut, Naser Nuredini,me të cilin kanë diskutuar thellimit të bashkëpunimit në mes dy vendeve për ngritjen e cilësisë së ajrit, si dhe trajtimin e ujerave dhe mbeturinave në zonat kufitare.

Matoshi pas takimi tha se janë të vetëdijshëm se krijimi i një ambient të pastër është sfidë e përbashkët e këtyre dy vendeve fqinje.