Arbëri

...po vjen, edhe te QAFA!

...po vjen, edhe te QAFA!
Artikull i sponzorizuar

Nuk ka të ndalur! Nga suksesi në sukses, nga puna në punë, kjo kompani nga Kosova, për çdo ditë e më shumë, është duke u rritur përbrenda dhe jashtë vendit.

Kësaj radhe, gjiganti i rrjetit të maketeve në Kosovë, Viva Fresh Store, do ta hap pikën e re, mu në qendër të kryeqytetit, në lagjen e njohur “...të Qafa” në Prishtinë. Viva Fresh Family, tashme do të jetë edhe më afër banorëve të kësaj pjese të qytetit, duke bërë të mundur, ofrimin e shërbimeve profesionale gjatë blerjeve të tyre. Qytetarët dhe banorët e kësaj lagjeje, nga SOT e tutje, do të kenë mundësin që të shërbehen për çdo ditë, me oferta dhe zbritje në gamën e gjerë të produkteve, duke përfshirë edhe pjesën e tekstilit në kategori të ndryshme.