Arbëri

Kosova e Emiratet e Bashkuara thellojnë bashkëpunimin në auditim

Kosova e Emiratet e Bashkuara thellojnë bashkëpunimin në auditim

Me ftesë të presidentit të Institucionit Shtetëror të Auditimit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Harib Saeed Al Amimi, auditori i përgjithshëm i Kosovës, Besnik Osmani po zhvillon vizitë zyrtare në këtë institucion, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Qëllimi i kësaj vizite është intensifikimi i bashkëpunimit në mes të dy institucioneve dhe shkëmbimi i përvojave në fushën e auditimit të jashtëm të sektorit publik.