Arbëri

Ministria e Drejtësisë bën fushatë për llogari të PDK-së

Ministria e Drejtësisë bën fushatë për llogari të PDK-së

Ministria e Drejtësisë është vënë në funksion të parafushatës elektorale të Partisë Demokratike të Kosovës, subjekt të cilit i faturohet përgjegjësia më e madhe për kapjen e shtetit dhe për shkallën e korrupsionit në vend.

Zyra e Kryeministrit është distancuar nga ky përcaktim.