Arbëri

MASHT-i anulon konkursin për psikologë dhe pedagogë, kandidatët paralajmërojnë protesta

MASHT-i anulon konkursin për psikologë dhe pedagogë, kandidatët paralajmërojnë protesta

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) e ka anuluar konkursin e shpallur më 26 qershor për pranimin e psikologëve dhe pedagogëve.

Në këtë konkurs kërkoheshin 30 psikologë dhe 20 pedagogë. Konkursi është anuluar më 23 gusht të këtij viti, mirëpo vendimi nuk është bërë publik deri të enjten, shkruan sot Koha Ditore.