Arbëri

Haradinaj flet pas refuzimit të Kushtetueses për kërkesën e tij rreth dorëheqjes

Haradinaj flet pas refuzimit të Kushtetueses për kërkesën e tij rreth dorëheqjes
 

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, ka komentuar vendimin e Gjykatës Kushtetuese që e shpalli të papranueshme kërkesën e tij, me të cilën kishte kërkuar definimin e kompetencave dhe funksionimit të Qeverisë, pas dhënies së dorëheqjes së Kryeministrit.

Në kohën e publikimit të vendimit të Gjykatës Kushtetuese vendimi, kryeministri në dorëheqje Ramush Haradinaj po mbante një konferencë për media me partnerin e tij në koalicionin parazgjedhor AAK-PSD, Shpend Ahmeti. Ai ka thënë se akoma s’e ka lexuar vendimin, por se ka shtuar që është mirë që “ideja e tij që popullit t’i kthehet vendimi, po shkon në vend”.