Arbëri

Ec Ma Ndryshe: Organet përgjegjëse ta zbardhin rastin e ngordhjes së peshqve në Drinin e Bardhë

 

Organizata “Ec Ma Ndryshe” përmes një komunikate për media ka kërkuar nga organet përgjegjëse që ta zbardhin rastin e ngordhjes së peshqve në Drinin e Bardhë.

Gjatë javëve të fundit, Shoqata e Peshkatarëve “Drini i Bardhë” dhe Federata e Peshkatarëve të Kosovës, kanë ngritur shqetësimin për ngordhjen e peshkut në Lumbardh respektivisht në Drinin e Bardhë si pasojë e ndotjes së ujërave.