Arbëri

Kthimi në kasolle

Foto: Alban Bujari/Koha Ditore
 

Lumturija dhe Enveri kanë katër fëmijë dhe, me mundësinë që kanë, kanë vendosur t’i japin zgjidhje problemit të banimit pa e shtrirë dorën për lëmoshë. Me dërrasa e teneqe që i kanë gjetur në bërllok, kanë finalizuar një kasolle njëdhomëshe.

Është java e parë e gushtit dhe Enveri po i numëron ditët prej kur ka nisur ta improvizojë “shtëpinë” për familjen, shkruan Koha Ditore.