Arbëri

Qeveritë jetëshkurtra

 

Kuvendi i Kosovës është shpërndarë të enjten, duke e ndërprerë në gjysmë mandatin e legjislaturës së gjashtë dhe duke mos lënë hapësirë për formimin e një qeverie të re, pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt nga posti i kryeministrit.

Në fakt, prej se Kosova është shtet, asnjë Qeveri dhe asnjë legjislaturë nuk e ka çuar deri në fund mandatin.