Arbëri

Pritje deri në 2 orë për të dalë nga Kosova

Pritje deri në 2 orë për të dalë nga Kosova
 

Pritjet nëpër pikë kalimet kufitare për të dalë nga Kosova duket se kanë rënë, edhe pse ato shkojnë deri në 2 orë.

Ndryshe nga fundjava kur kishte pritje deri në 6 orë në disa pikë kalime dhe radhë kilometrike, situata paraqitet pak më mirë sot.