Arbëri

Shoqëria Civile kërkon shkarkimin e “Ftyrës” për "t’ia shpëtuar fytyrën Kosovës"

 

Pas dorëheqjes së Ambasadës së SHBA-së nga Bordi i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës, kanë reaguar Shoqëria Civile, të cilët kanë kërkuar shkarkimin e Naser Shalës i njohur edhe si komandant “Ftyra” nga pozita e të parit të kësaj Agjencie.

Analisti Vigan Qorrolli në një postim në Facebook ka bërë thirrje për shkarkimin Shalës.