Arbëri

Avancimet “përplasin” disa gazetarë të RTK-së me menaxhmentin

Valon Ramadani - RTK
 

Një grup prej nëntë gazetarëve brenda Radiotelevizionit të Kosovës kanë shprehur pakënaqësi lidhur me, siç kanë thënë, diskriminimin e vazhdueshëm që po iu bëhet nga menaxhmenti në lidhje me avancimet dhe udhëtimet jashtë vendit.

Ky reagim ka ardhur pas emërimit të Besart Galicës si redaktor i lajmeve, për të cilin, sipas tyre, është shkelur rregullorja e brendshme e RTK-së. Kjo i ka “përplasur” këta gazetarë me menaxhmentin e RTK-së, i cili e ka quajtur këtë skenar politik që, siç ka thënë, ka për qëllim destabilizimin e RTK-së, tani para fushatës zgjedhore, shkruan sot Koha Ditore.