Arbëri

Ekspertët thonë se duhet të bëni kujdes nga sondazhet për zgjedhjet

Ekspertët thonë se duhet të bëni kujdes nga sondazhet për zgjedhjet
 

Partitë politike në Kosovë ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme dhe ende pa u shpërndarë Kuvendi i Kosovës, kanë angazhuar organizata dhe kompani të ndryshme për matjen e opinionit dhe marrjen e mendimeve të qytetarëve se cilën parti e preferojnë që të udhëheqë me vendin.

Drejtuesit e organizatave që bëjnë hulumtime të tilla, konsiderojnë se sondazhet mund të bëhen nga shumë organizata, por ato duhet të jenë të besueshme dhe që nuk manipulojnë me hulumtimet.