Arbëri

Sekretari i MIE-së i quan “të pavërteta” dhe “shpifje” raportimet për kundërligjshmërinë e konkursit

Sekretari i MIE-së i quan “të pavërteta” dhe “shpifje” raportimet për kundërligjshmërinë e konkursit
 

Sekretari i Ministrisë së Integrimit Evropian, Kushtrim Cukaj, ka reaguar pas raportimit të KTV-së për konkursin e jashtëm të hapur për 5 pozita në këtë ministri.

Në një reagim të tij, me shumë gabime gjuhësore, Cukaj i ka quajtur të pavërteta dhe shpifje se ky konkurs është i kundërligjshëm.