Arbëri

Molliqaj: PSD-ja do të përcaktojë fituesin dhe qeverinë e ardhshme

Molliqaj: PSD-ja do të përcaktojë fituesin dhe qeverinë e ardhshme

Deputeti i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka thënë se partia e tij do të jetë subjekti përcaktues në Kosovë.

Ai në një postim në Facebook ka thënë se PSD-ja ka qenë subjekti më i sulmuar nga pushteti dhe opozita në dy vjetët e fundit. Sipas tij, “njësoj po vazhdon të jetë edhe para zgjedhjeve”.