Arbëri

Haradinaj përshëndet vendimin e Kryesisë për shpërndarjen e Kuvendit

Haradinaj përshëndet vendimin e Kryesisë për shpërndarjen e Kuvendit
 

Vendimi i Kryesisë së Kuvendit për të mbajtur seancë me 22 gusht 2019, për shpërbërjen e Kuvendit, është veprim i duhur dhe konform ligjeve dhe Kushtetutës së vendit.

Kështu është shprehur kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj.