Arbëri

Hellbach: Gjermania përkrah liberalizimin e vizave, por puna ende s’është kryer

Hellbach: Gjermania përkrah liberalizimin e vizave, por puna ende s’është kryer
 

Drejtori i deritanishëm për Evropën Juglindore të Ministrisë së Jashtme të Gjermanisë, Christian Hellbach, ka thënë se vendi i tij përkrah liberalizimin e vizave me Kosovën.

Mirëpo, ai, në një intervistë ekskluzive për “Kohën Ditore”, thotë se kjo çështje ende s’ka përfunduar dhe se ky është një vendim i ndjeshëm politik i shteteve anëtare të BE-së.