Arbëri

Haradinajn s’e brengos kundërshtimi i Nisma-s për autostradën e Dukagjinit

 

Kryeministri Ramush Haradinaj nuk do të heqë dorë nga autostrada e Dukagjinit, edhe pse ky mund të jetë projekti që do ta prishë koalicionin qeverisës, duke e çuar vendin në zgjedhje.

Haradinaj në një konferencë për media ka thënë se autostrada është jetike dhe në interes të Kosovës, raporton KTV.