Arbëri

VV-ja në pritje që LDK-ja të përfundojë zgjedhjet e brendshme e ta rrëzojnë Qeverinë

VV-ja në pritje që LDK-ja të përfundojë zgjedhjet e brendshme e ta rrëzojnë Qeverinë

Lëvizja Vetëvendosje është duke pritur partnerin e tyre opozitar, Lidhjen Demokratike të Kosovës për mocionin për rrëzimin e Qeverisë.

VV-ja tashmë është shprehur edhe publikisht që është e gatshme për seancën e mocionit për rrëzimin e qeverisë dhe se nëse do ishte mundësia atë mund ta bëjnë qysh nesër. LDK-ja aktualisht është duke mbajtur procesin zgjedhor të brendshëm, që pritet të përfundoj brenda korrikut dhe se menjëherë do të marrin hapa për të rrëzuar Qeverinë e tanishme.