Arbëri

Veseli dorëzon kërkesën për themelimin e Komisionit që heton listat e fryra të veteranëve

Foto: Ilustrim
 

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka bërë të ditur se ka dorëzuar kërkesën për themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar, i cili do të hetojë listat e fryra të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Veseli ka shkruar në faqen e tij në Facebook se askush nuk do të jetë mbi ligjin dhe se ai, ashtu siç ka premtuar, do të jetë i pakompromis në luftën kundër korrupsionit, nepotizmit dhe abuzimit të pushtetit.