Arbëri

Lejohet qarkullimi i autobusëve të ndaluar në Morinë

Lejohet qarkullimi i autobusëve të ndaluar në Morinë
 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka njoftuar se e ka lejuar qarkullimin e autobusëve transit përmes Kosovës, të ndaluar në pikën kufitare Morinë, të shtunën.

Sipas njoftimit, ky vendim vjen pas kërkesës së Ministrisë së Infrastrukturës së Shqipërisë, përmes ambasadës së tyre në Kosovë.