Arbëri

Fluks i pushuesve në Durrës

Fluks i pushuesve në Durrës

Ngritja e menjëhershme e temperaturave këtë fundjavë qershori ka mbushur plazhet buzë Adriatikut me pushues vendas e të huaj. Banjat e ujit e diellit, lojërat në bregdet dhe një kafe apo drekë buzë detit, kanë ftuar pushuesit drejt plazheve që ende vijojnë të pastrohen e bëhen gati për muajt më të ngarkuar të sezonit turistik.

“Mirë shumë. Uji është i ngrohtë. Jam me fëmijët po kënaqemi. Shyqyr se na ikin ditët e koha. Kemi dal që herët e po pastronin”, tha një pushuese.