Arbëri

Me cilat probleme po përballen gazetarët nga Ballkani Perëndimor

 

Gazetarët nga Ballkani Perëndimor thonë se kanë mbetur të vetëm në ndjekjen e korrupsionit, pasi zinxhiri i drejtësisë është i kapur nga politika.

Në konferencën e parë rajonale të gazetarisë hulumtuese "Ndjek paratë për ta zbuluar krimin", gazetarja e KTV-së, Ardiana Thaçi-Mehmeti, ka folur për vështirësitë dhe publikimin e serisë së storieve për nepotizmin në Telekom, BQK dhe institucione shtetërore.