Arbëri

Halimi tregon pse elektorati nuk po i ndëshkon partitë politike

Halimi tregon pse elektorati nuk po i ndëshkon partitë politike

Drejtor i Institutit të Prishtinës për Studime të Opinionit Publik, Fisnik Halimi, ka folur për incidentet në zgjedhjet e brendshme të Partisë Demokratike të Kosovës.

Duke folur për zgjedhjen e kryetarëve me aktakuza, ai ka thënë se është në përgjegjësinë e kryetarit të PDK-së që ta marr rolin e liderit dhe të përballët me situatat.