Arbëri

Rritet bashkëpunimi mes Kosovës dhe Estonisë në fushën e mjedisit

 

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka pritur sot një delegacion të Ministrisë së Mjedisit të Estonisë, që kryesohej nga zëvendësministri Meelis Munt. Pas takimit, në një konferencë me gazetarët u tha se në takim është biseduar për sfidat mjedisore dhe bashkëpunimin mes dy shteteve.

Ministri Fatmir Matoshi rikujtoi se Kosova sivjet do të jetë shteti udhëheqës i organizimit të fushatës globale të pastrimit World Up Day, ndërsa për ketë Matoshi tha se u nevojiten përvoja si të Estonisë.